Snart nytt år

  Jo precis nu är det inte långt kvar på år 2007.  Jaa ni undra vad man ska göra idag då..hmm vet inte vad som händer. Sitter här och har jätte tråkigt och känner mig ledsen.

Varför varför??

Det jag inte förstår är att varför ska livet vara så himmla tråkigt jämt?? Men visst man brukar säga: Det blir vad man gör det till. Men har man svårt att ta kontakt med andra folk och ta sig för av saker då är det inte lätt. Jag sitter just nu mitt i en bubbla och kan inte ta mig ur den...ser inte ljuset i livet!!! Fast ändå försöker jag att kämpa på så gott det går. Jag ska fira jul hos min mamma i år igen, tillsammans med deras hund, mina syskon och Smulan såå klart. Även fast jag lätt blir arg på dig Smulan och gapar och skriker åt dig så älskar jag dig lika mycket ändå.

 God jul på er allihopa.!!!

Julen närmar sig mer och mer

Jaha då är det snart julafton då!!! Suck gillar inte julen, jag tycker helt enkelt att det här med julen har blivit mer och mer ett stress moment =(. Man ska så mycket nu för tiden kring jul och så tycker jag.

Snart är det jul

Hejsan alla glada

 Nu är det inte långt kvar till jul....Men det känns faan inte som om det snart är jul, för det är kallt och regnit och inte någon snö alls ute, så någon julstämmning är det inte...fyyy då. Jaa det här var de jag hade att skriva idag, men återkommer när jag har något att skriva

 Ha det bra alla där ute

RSS 2.0